Starity

Készül az új One Direction-album

2015. április 01. 10:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry, Niall, Liam és Louis már dolgozik a 1D új korongján, melyről Horan Twitter-oldalán olvashattunk.

hirdetés
Készül az új One Direction-album

Nincs megállás! Bár Zayn Malik távozott a híres brit bandából, a One Directionből, Harry, Liam, Niall és Louis nem csüggedhetnek sokáig, hiszen továbbra is fent kell tartaniuk a rajongók érdeklődését. Olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint már javában keresik az új, ötödik tagot, most mégis úgy tűnik, egy ideig csak négyen maradnak, és egy új lemez elkészítésére fókuszálnak.

Az új korong érkezéséről Horan a Twitter-profilján számolt be izgatottan: Tegnap este leültem a lemezkiadóval, és elkezdtem szervezni a találkozóinkat, hogy elkészítsük az új albumunkat. K*rva jó! Nem tudok várni!

A rajongók vegyes érzésekkel fogadták a fiúk bejelentését, mivel Zayn búcsúja miatt nem tudtak annyira örülni a hírnek, de már most nagy várakozás övezi az új lemezt. Ám nemcsak a 1D dolgozik új szerzeményeken, tegnap megjelent Malik első önálló dalának demóverziója is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek