Starity

Egy éve vesztette el kutyusát Miley Cyrus

2015. április 01. 08:08   |   Szerző: Fanncsii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindig fájó, ha az ember elveszíti egy négylábú társát, ám ha ez még turné közben is történik, az még rosszabb.

hirdetés
Egy éve vesztette el kutyusát Miley Cyrus

Miley Cyrus tavalyi, Bangerz nevezetű világ körüli turnéja több okból kifolyólag is megviselhette az énekesnőt. Hatalmas stílusváltása utáni első lemezével indult el, és kapott hideget-meleget a show felépítése miatt, a smilerek azonban nem hagyták őt cserben, teltházas koncerteket adhatott.

Április 1-jén történt a baleset, ami elvette Miley-tól kedvencét. Nem titok, hogy az énekes-színésznő hatalmas állatbarát, több kutyája is van otthon. Floydot egy farkastámadás következtében vesztette el. Menhelyről fogadta örökbe a kutyust annak idején, amikor még Liam Hemsworthszel alkottak egy párt.

Miley most egy kedves bejegyzéssel emlékezett meg kiskutyájáról és egyben köszönetet mondott rajongóinak a támogatásukért: Holnap lesz egy éve, hogy Floyd eltávozott... Egy év telt el, túl sok idő, mióta a karjaimban tarthattam őt. Túl hamar vették el tőlem a kicsikémet, de hogy minden este elhoztátok őt, minden este ott volt velem általatok, azzal mágikusan segítettétek a gyógyulásomat. Voltak idők, amikor nem tudtam, hogyan fogok kiállni a színpadra és előadni, mosolyogni és tettetni, hogy nem fáj... De veletek nem kellett megjátszanom magam. Kimutathattam a fájdalmamat, és mindannyian megvigasztaltatok... Szeretlek titeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek