Starity

A. Wenger: „Chamakh szereti a kemény focit”

2010. szeptember 14. 20:08   |   Szerző: Zolee90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Chamakh nagy benyomást fog majd tenni a Premier League-re, mert imádja a fizikális focit” – ez Arsène Wenger véleménye csapata új csatáráról, aki az első három PL-meccsén kétszer is gólt szerzett.

hirdetés
A. Wenger: „Chamakh szereti a kemény focit”

Marouane Chamakh fejelt egy-egy gólt a Blackpoolnak, majd a Boltonnak is, és nagy szerepe volt abban, hogy Pepe Reina beüsse az Arsenal egyenlítő gólját a Liverpool otthonában az első fordulóban. 

Wenger valószínűleg a holnapi BL-ben is a kezdőbe fogja Chamakhot, mivel mind Robin van Persie és Nicklas Bendtner is sérült. A francia mesternek pedig megvan a nyári igazolása felé a bizalma. 

„Eddig kiválóan teljesített. – mondta Wenger. – Azt  hiszem, hogy szereti a fizikális focit. Szereti az érintkezéseket, rendkívül jó a levegőben és ha  jó magasra ugrassz (mindegy, hogy azt Japánban vagy Angliában teszed), akkor te fogsz belefejelni a labdába. Chamakh egy intelligens játékos,  és nagyon gyorsan tudott alkalmazkodni, mert egy vérbeli csapatjátékos. Mindig is a csapatért küzdött még akkor is, ha néha egy-két dolgot elront, mert bátran kijelentem, hogy nagyon sokat segít a csapatnak.”

Chamakh már sokat bizonyított a pályán, és Wenger szerint a pályán kívül is igen közkedvelt személyiség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek