Starity

Vanessa Hudgens leküzdötte félelmét

2015. május 19. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő rettentően fél a magasságtól, így nem kis kihívást jelentettek számára a Gigi című Broadway-musical koreográfiái.

hirdetés
Vanessa Hudgens leküzdötte félelmét
Fotó: Bongo

Tavaly szeptemberben fenekestül felfordult Vanessa Hudgens élete, hiszen megkapta a főszerepet a híres Gigi című musical feldolgozásában, ezzel pedig valóra vált gyerekkori álma. A Broadway-premierre április 8-án került sor, azóta pedig hetente nyolc alkalommal áll színpadra, ami bár rettentően megerőltető, ő cseppet sem bánja.

Az előadások mellett természetesen sok meghívásnak és egyéb hivatalos megjelenésnek is eleget kell tennie, így az elmúlt hónapokban temérdek neves amerikai talkshow-ban vendégeskedett. Legutóbb például a The Talk műsorvezetőnőivel ült le beszélgetni. Az interjú során szóba került a musical nehéz koreográfiája is, amivel egy teljesen új szintre emelik az előadásokat, emiatt pedig a 26 éves színész-énekesnőnek le kellett küzdenie egyik legnagyobb félelmét, a tériszonyt.

Amikor első nap beléptem a próbaterembe Joshua Bergasse azon agyalt, hogy vajon mit is kellene csinálnunk. »Mondjuk kapd fel [Vanessát], ültesd a válladra, fuss ide, aztán ő hátradől a többi srác karjába, ők pedig feldobják és kész.« Én meg csak, »Hogy mit akarsz? Biztos vagy te ebben? Mert én nem, nem erre vállalkoztam.« De végigcsináltuk egy párszor, és igaz, mindig sikoltottam egy picit, de végül hozzászokik az ember – mesélte nevetve.

Ezt követően pedig a csodálatos jelmezekről is szót ejtettek, amik bár remekül festenek, elég nagy kihívást jelent bennük sétálni, nemhogy táncolni. Elég érdekes manőver. Olyan, mintha egy aknamezőn lennél. Fent vagy a színpadon és minden egyes lépésedre figyelned kell. Ne lépj ide, ne lépj oda. meg amoda se lépj. De elég hihetetlen, ha belegondolsz, hogy a nők régen minden egyes nap ezeket a ruhákat hordták és ezekben élték az életüket. Nem tagadom, jó párszor megbotlottam, sokszor cserbenhagytak a lábaim.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek