Starity

Children Of Bodom: 12 év után távozik Roope Latvala

2015. május 29. 21:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számos album, számtalan siker és élményekben gazdag évek után Roope Latvala búcsút intett a Children Of Bodom legénységének.

hirdetés
Children Of Bodom: 12 év után távozik Roope Latvala

Valósággal sokkolta rajongóit a Children Of Bodom mai közleménye, melyben arról értesültünk, hogy 12 év után Roope Latvala gitáros kilépett a finn melodikus death metalt játszó zenekarból. Mint kiderült, a tagok békében és barátságban váltak el egymásról, és ezzel egy időben az új lemezt illetően is osztottak meg információkat.

Kedves COB-rajongók! Ezen a ponton szeretnénk veletek valamit megosztani. Roope, aki 12 évig volt a bártunk, testvérünk és a gitárosunk, többé már nincs a bandában. Mivel elváltak útjaink, minden rossz érzés nélkül csakis a legjobbakat kívánjuk neki, és köszönjük, amiért megengedte, hogy megosszuk vele az életünket az elmúlt 12 évben. Remélem, tudjátok, hogy ez nem befolyásolja a közelgő fellépéseket vagy az új albumot, amelyet már négyen rögzítettünk. Ez már keverve és hangszerelve is van, komoly, mint a sz*r és kész! Elég szomorú, hamarosan találkozunk! – olvasható a zenekar közleményében.

Mint ahogyan azt megtudtuk, a zenekar új lemeze már túlvan a nehezén, a címét még nem tudni, viszont az már biztos, hogy a  Nuclear Blast jóvoltából ősszel fog a boltok polcaira kerülni. Roope Latvala 2003 óta volt tagja a csapatnak, ez idő alatt négy albumot és számos kislemezt adott ki velük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek