Starity

A színpadon vágta szét Enrique Iglesias ujját egy drón

2015. június 02. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ömlött a kezéből a vér, de még fél órán keresztül folytatta a mexikói koncertet Enrique Iglesias, miután egy kamerás drón propellerébe akadt az ujja.

hirdetés
A színpadon vágta szét Enrique Iglesias ujját egy drón

A mexikói Tijuanában adott koncertet Enrique Iglesias, de a műsor véres véget ért. A Daily Mailnek nyilatkozó szóvivő elmondta, hogy a koncerten kamerás drónt is használnak, hogy a tömegről egyedi felvételeket tudjanak készíteni. Enrique szokása volt, hogy megfogja a drónt, majd a kamerájába beszélve egészen közelről üdvözli a rajongóit. Szerencsétlenségére rosszul nyúlt a repülő szerkezethez és a propeller szétkaszabolta az ujját.

Annak ellenére, hogy látszott, milyen komoly a sérülés, a sztár hallani sem akart róla, hogy abbahagyják a koncertet, gyorsan beköttette a sebét és folytatta a műsort. Ám a vérzés nem állt el, a kötés rövid idő alatt teljesen átázott, Enrique viszont még mindig nem esett kétségbe, a csöpögő vérrel vörös szívet festett a fehér pólójára.

Az alábbi videón jól látszik a baleset, ami után rögtön egy konfettiágyú is robban – ez adott egy kis időt neki, hogy hátrébb vonuljon és megnézze, mi történt az ujjával.

Egy jó félórás vérfürdő után végül letessékelték a véres kezű énekest a színpadról, és egyenesen a reptérre vitték, ahol már mentősök látták el sebét. A sztárt felrakták egy Los Angelesbe tartó gépre, hogy egy ottani speciális klinikán hozzák helyre a sérülést. 

A rajongók a koncert után elárasztották az internetet a balesetet szenvedett kedvencük véres képeivel és persze jobbulást kívánó üzenetekkel. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek