Starity

Egy hét múlva érkezik Budapestre a Papa Roach

2015. június 07. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megkezdődött a visszaszámlálás: egy hét múlva a budapesti Barba Negra Track színpadára áll a Jacoby Shaddix vezette négyes.

hirdetés
Egy hét múlva érkezik Budapestre a Papa Roach

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, június 14-én hazánkba érkezik a vacaville-i csapat, hogy ezúttal egy különleges klubkoncert keretein belül mutassa be január 27-én megjelent Face Everything And Rise címre keresztelt nyolcadik stúdiólemezét. Természetesen az új korong slágerei mellett felcsendülnek a régi kedvencek is, és minden bizonnyal hallhatunk néhányat az idén 15 éves Infest című Papa Roach-albumról is.

A zenekar jelenleg Németországban turnézik, és eddig a fellépőkörút legtöbb állomása telt házas volt. A srácok július elejéig maradnak Európában, és majd csak a hónap közepén térnek vissza az Egyesült Államokba. Mindemellett pedig elindítottak egy #MyGravity nevű kampányt is (legutóbbi kisfilmjükre, a Maria Brinkkel közös Gravityre asszociálva), melynek értelmében VIP-jegyeket és aláírt lemezt nyerhet az a kiválasztott játékos, aki a legszimpatikusabb történetet írja valakiről, aki számára a gravitációt jelenti. Le ne maradjatok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek