Starity

Megjelent a Teen Wolf 5. évadának főcíme

2015. június 28. 16:04   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Holnap végre visszatér az MTV egyik nagy sikernek örvendő sorozata, a Teen Wolf, immár az 5. évaddal.

hirdetés

Elérkezett a nyárnak az a szakasza, amit sok tini, sőt, akár felnőtt is nagy lelkesedéssel várt, hiszen visszatérnek kedvenc tinijeink Beacon Hillsbe. A készítő, Jeff Davis is elmondta korábban, hogy ez az évad sokkal sötétebb lesz, mint az eddigiek, még több kaland és rejtély fogja közrefogni a hamarosan érkező 5. évadot.

Az új promóban nem sok változott, hiszen Tyler Posey, Dylan O’Brian, Holland Roden, Shelley Henning és Arden Cho a 4. évados főcímhez híven megtartotta a bemutatkozást, ehhez csapódott a főszereplővé előlépett Dylan Sprayberry, plusz felspékelték egy-két doktoros motívummal és sötétséggel. Az új évadban Lydia is nagyobb teret kap, hiszen képességéről nem tudni sokat, így rengeteg a kiaknázatlan terület e téren, mint láthattuk a nemrég megjelent 6 perces ízelítőben is.

Mint tudni lehet, hogy Tyler Hoechlin ebben az évadban visszatérőként fog felbukkanni egy-egy részben a rajongók nagy bánatára, új szereplővel is megismerkedhetünk majd a PLL-ből ismert Cody Christian személyében. Mellettük még olyan színészek lesznek láthatók az évadban, mint  a Marin Morellt formáló Bianca Lawson, Ryan Kelley, Ian Bohen, az egyik iker, Max Carver, Melissa Ponzio, a seriff, Lindey Ashby vagy éppen Argent apuka, JR Burne. Az új évad holnap, azaz július 29-én debütál az MTV csatornán, és rögtön másnap leadja a csatorna a 2. részt is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek