Starity

Biszexuális a népszerű YouTuber

2015. július 14. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Connor Franta, Joey Graceffa és Ingrid Nilsen után újabb YouTuber döntött úgy, hogy felvállalja másságát követői előtt.

hirdetés
Biszexuális a népszerű YouTuber

Ally Hills, Connor Franta, Joey Graceffa, Ingrid Nilsen – csak néhány név azon YouTuberek táborából, akik tiszta vizet öntöttek a pohárba és nyíltan vállalják másságukat követőik előtt. Néhány nappal ezelőtt pedig a népszerű humorista és rendező, Shane Dawson is úgy döntött, nem titkolózik tovább, és elárulja, biszexuális – történetét egy negyedórás videóban osztotta meg a közönségével. 

Elmondása szerint már kisgyerekként is tudta, mindkét nem képviselői érdeklik, ám mivel családja elutasító volt a mássággal szemben, megpróbált megfeledkezni az egészről. Nagyon szeretem a családomat, de el kell mondanom, hogy egyáltalán nem fogadtak el. Erősen vallásosak, úgy voltak vele, hogy Isten nem tolerál ilyesmit.

Mikor felnőttként megismerte barátnőjét, megkönnyebbülten gondolta, végre „kinőtte” biszexualitását, idővel azonban be kellett látnia, hogy ez lehetetlen. Az elmúlt néhány hónapban emiatt mély depresszióba süllyedt, és végül a terápia mellett döntött.

Elmondta, azt kívánta, bárcsak százszázalékosan meleg lehetne, mert azzal könnyebb lett volna szembesíteni akkori barátnőjét, a szintén YouTuber Lisa Schwartzot. Leültetni őt és elmondani neki, ez a legnehezebb dolog volt, amit valaha is tettem. Semmiképp sem akartam, hogy úgy érezze, csak kihasználtam őt, bár gondolom, a teljes internet így gondolja... Bárcsak azt mondhattam volna neki, »Bocsi, Lisa, meleg vagyok, szakítanunk kell«. Sokkal egyszerűbb lett volna, de nem így alakultA pár azóta szakított, Shane pedig ezért folytonos szomorúságát és zavarodottságát okolja.

A rajongók egyöntetűen támogatják kedvencüket. A coming outra sokan már csak azért is számítottak, mert Shane irányultságát évek óta megkérdőjelezik követői. Korábban ugyanis rajongói kérésére meglepetésszerűen megcsókolta Joey Graceffát, akivel egyébként közeli barátságot ápol. A pletykáknak az is alapot szolgáltatott, hogy a két YouTuber gyakran viccelődött azzal, hogy együtt vannak –  a rajongók pedig azóta is előszeretettel boronálják össze őket.

Természetesen Joey is kifejezte támogatását az eset kapcsán: Fantasztikus, nagyon örülök, hogy meglépte ezt! Teljesen megértem őt, tudom, milyen nehéz, szóval remek, hogy elég nyitott volt ahhoz, hogy megossza ezt a világgal – mondta néhány napja az MTV Fandom Awardson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek