Starity

12 ötletes köröm, amit a Disney-mesék inspiráltak

2015. augusztus 18. 17:05   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben egy tucatnyi zseniális körömfestést mutatunk be, melyet Disney-szereplők inspiráltak. Akad itt Mickey egér, Jack Skellington, Micimackó és Az oroszlán király mesefigurái is.

hirdetés

A körömfestés sosem meg ki a divatból, mindig vannak újabb és újabb ötletek, melyekkel még egyedibbé tehetetjük megjelenésünket. A legnagyobb rajongók akár kedvenc énekesük arcát vagy nevét is magukra festik, és vannak olyan „nagy gyerekek” is, akik még mindig a mesék világában élnek, ezért egy-egy mesefigurát mintáztak meg. Lássunk most ezekből egy válogatást, ahol a legkreatívabb Disney-szerereplőkről készült festéseket mutatjuk be!

Mickey egér és barátai

Ezeken a körmökön a Disney ikonikus karakterei, azza Mickey, Goofy, Donald és Plútó láthatóak. A festés érdekessége, hogy itt a minták „összeérnek”, például Goofy kalapja külön körömre került, mint az arca.

Fotó: Pinterest

101 kiskutya

A következő lakkozásnál a Disney kis dalmatáira emlékeztető fehér-feket foltokat láthatunk, sőt, még az egyiken egy piros nyakörv is megjelenik.

Fotó: Every Little Polish

Micimackó

Mindenki kedvenc macija már rá se fér egy körömre, füleit már bőrünkre kell festenünk. Ebben a lakkozásban csak két szín dominál, ami érhető is, hiszen Micimackó sárga színű, míg pólója piros. Ezt akár néhány ügyesebb kezű amatőr is el tudja készíteni.

Fotó: Girls Nail Art

A kis hableány

Ezen a festésen mondhatni Ariel „részeire bomlott”. A hüvelykujjon felsőteste és bikinje, a mutató- középső- és kissujjon a sellő vörös haja, míg a gyűrűsujjon meg kék, csillámos uszonya jelenik meg.

Fotó: Buzznet

Hófehérke

Ennél a variációnál a szépséges hercegnő és ellensége, a gonosz mostoha fejét és ruháját jelenítették meg, a rájuk jellemző színkombinációkkal, és a kisujjon a híres mérgezett alma foglal helyet.

Fotó: Likes

A Szépség és a Szörnyeteg

Ezeket a körmöket Belle barátja, a Csészike inspirálta. Míg a gyűrűs ujjon maga a karkater jelenik meg, addig a többin az elvarázsolt tárgy színei láthatóak.

Fotó: Nail Art Gallery

Jack Skellington

A Karácsonyi lidércnyomás méltán híres mesehőse kevésbé meseszerű vonalat képvisel, így gyűjteményünkből sem maradhatott ki. A megfestőjét is sötétebb stílusa ihlette meg, így csak fekete és fehér színekkel dolgozott.

Fotó: lipstick + lacquer

Hamupipőke kastélya (Disneylandben)

Ki ne álmodott volna már arról, hogy egy kastélyban, sőt nagyobbat mondunk, Hamupipőke varázslatos palotájában leljen otthonra? Most egy körömfestés erejéig mi is hercegnők lehetünk, hiszen az alábbi festésen a szőke hercegnő palotáját valósították meg.

Fotó: weheartit.com

A Disney-hercegnők (2in1)

Ezt a tervezőt több Disney-hercegnő megihlette, így Belle-t, Csipkerózsikát, Arielt és Hamupipőkét is megfestette az egyik kezének körmein, míg a másikon meg azok jellegzetes öltözkéke látható, így ha egymás alá rakjuk ujjainkat, össze lehet párosítani őket.

Fotó: Instagram / @katiebatham

Az oroszlán király

Ha Az orszlán királyról van szó nincs megállás, korábban már egy egész ruha kollekciót terveztek a mese jegyében, így nem meglepő, hogy cikkünkben is feltűnnek. Ezúttal a művész a műkörmös megoldást választotta és Szimbát, Rafikit és a filmhez kapcsolodó szimbólumokat kreált a körmeire.

Fotó: Buzznet

Fel!

A Disney és a Pixar közös, kedvelt mesefilmjének csattanójánál látható ez a jelent, ahol száz meg száz lufi segítségével emelik a magasba idős főhősünk házát. Az ötlet körmökön is megvalósítható az alábbi módon, ám abban nem vagyunk biztosak, hogy különállóan, rendes kéztartással is megállja a helyét ez a festés.

Fotó: Buzznet

Számodra melyik körömfestés volt a legkreatívabb?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek