Starity

Ashlee Simpson kislánynak adott életet

2015. augusztus 01. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashlee Simpson és Evan Ross immár két éve alkotnak egy párt, szerelmük gyümölcse pedig július 30-án jött világra.

hirdetés
Ashlee Simpson kislánynak adott életet

Ashlee Simpson és Pete Wentz tagadhatatlanul a 2000-es évek egyik legnagyobb álompárja volt, így nem csoda, hogy bombaként robbant a hír, amikor 2011-ben (három év házasság és egy közös baba után) úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Ashlee nem szomorkodott sokáig: a válás bejelentését követően nem sokkal Vincent Piazza oldalán tűnt fel, ám kapcsolatuk nem állta ki az idők próbáját.

Az énekesnő végül 2013 júliusában állapodott meg Evan Ross mellett, és alig több mint fél év együtt járás után máris az eljegyzést és házasságot tervezgették. Evan 2014 januárjában húzott gyűrűt Ashlee ujjára, majd az év augusztusában mondták ki egymásnak a boldogító igent. Mivel Evan jó nevelőapjává vált a kis Bronxnak, így nem volt kétséges, hogy idővel kistestvér áll a házhoz. A kislány 2015. július 30-án jött világra, és szüleitől a Jagger Snow Ross nevet kapta.

A 30 éves anyuka egyébként jól viselte a terhességet, és nemrégiben az Us Weeklynek adott interjújában arról is beszámolt, miképp hozta hatéves fia tudomására, hogy kishúga lesz. Már viszonylag korán elmondtam neki, hogy testvére lesz. Kishúgot szeretett volna, szóval most nagyon izgatott. Ő lett a nagy testvér.

Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

 

@ashleesimpsonross által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek