Starity

Előzetest kapott Victoria Justice új filmje

2015. augusztus 17. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptemberben debütál a Rachel Cohn és David Levithan által írt Naomi and Ely's No Kiss List című regény filmadaptációja.

hirdetés
Előzetest kapott Victoria Justice új filmje

Ahogy az már címből is kiderül a történet Naomiról és Elyról szól, akik gyerekkoruk óta legjobb barátok. Mivel azonban Ely saját neméhez vonzódik, ezért mindketten felállítanak egy listát azon személyekről, akiket tilos megcsókolnia a másiknak. Ez a rendszer tökéletesen működött, így barátságuk is erősebb lett, ám amikor elkezdik tanulmányaikat a New York-i Egyetemen, mindketten ugyanabba a srácba zúgnak bele. Ez természetesen próbára teszi kapcsolatukat, mindeközben pedig a felnőtté válással járó gondokkal is meg kell küzdeniük.

A két címszereplőt Victoria Justice és Pierson Fode alakítja, ám mellettük szerepet kapott még a romantikus vígjáték-drámában Matthew Daddario, Monique Coleman, Ryan Ward, Danny Flaherty és Griffin Newman is. A rendezői székben Kristin Hanggi foglalt helyet, elsőként pedig a júliusi Ougfest LGBT Filmfesztiválon mutatták be, de szeptember 18-án az interneten is elérhetővé válik bárki számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek