Starity

Szeptemberben érkezik Millie Mackintosh könyve

2015. augusztus 20. 10:10   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit feleség, modell, ruhatervező és most már írónak is hívhatja magát, mivel idén dobja piacra legelső könyvét, ami a Made címet viseli.

hirdetés
Szeptemberben érkezik Millie Mackintosh könyve
Fotó: J2O

Az idei év biztos Millie Mackintosh éve lehet, hiszen nem elég, hogy idén is új ruhakollekciókkal rukkolt elő, de szeptember 10-én fog megjelenni legelső könyve is, ami a Made: A book of style, food and fitness címet kapta.

Az ötlet néhány éve pattant ki a brit modell fejéből, amikor is ráébredt arra, hogy egészségtelenül éli az életét és úgy döntött, hogy teljesen más étrendet fog követni, edzeni fog, de mellette a szépségápolást sem fogja elhanyagolni. A könyvet saját bevallása szerint azért írta meg, hogy segíteni tudjon az olyanoknak, akik erre az elhatározásra jutnak.

Az egyik résznél tanácsokat ad arcápolásról, mindennapi sminktippeket oszt meg, valamint arról is szót ejt, hogy mik azok az alapdarabok, amik mindenki gardróbjába szükségesek. Az étel fejezetnél 25 egészséges hozzávalókból álló recept található, valamint szintén egészséges, de gyorsan elkészíthető reggeliket vagy vacsorákat is olvashatunk majd. A fitnesz résznél otthon is elvégezhető kényelmes gyakorlatokat javasolt.

Millie könyvét az Amazonon már elő lehet rendelni, összesen 8,49 fontért.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek