Starity

A Pentatonix feldolgozta a nyár egyik legnagyobb slágerét

2015. augusztus 26. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

OMI Cheerleader című dalát dolgozta át az acapellacsapat, majd egy klipet is készítettek hozzá.

hirdetés
A Pentatonix feldolgozta a nyár egyik legnagyobb slágerét
Fotó: Facebook/Pentatonix

Bár jelenleg Kelly Clarksonnal rója az utakat a Pentatonix, nemrégiben időt szakítottak egy cover rögzítésére és egy videoklip leforgatására is. Választásuk a nyár egyik legnagyobb slágerére, OMI Cheerleader című dalára esett, feldolgozásukkal pedig most sem okoztak csalódást.

A számhoz egy igazán egyszerű kisfilmet álmodtak meg, hiszen egyetlen egy helyszínen forgatták le. Valószínűleg azért is döntöttek egy iskola tornaterme mellett, mivel vészesen közelít az új iskolaév, így eléggé aktuális a téma, de az is közrejátszhat benne, hogy túl sok idejük és lehetőségük sem lehetett a válogatásra a turnézás mellett. Abban azonban egyetérthetünk, hogy a végeredmény remek lett, ezt pedig az is jól bizonyítja, hogy néhány nap alatt több mint 3 millióan voltak kíváncsiak rá a YouTube-on.

Egyébként a klip legvégén, majd pedig Facebook-oldalukon is megejtettek egy nagy bejelentést: hamarosan ugyanis ismét saját szerzeményekkel örvendeztetik meg a rajongókat, amiket egy új stúdióalbumon szedtek csokorba. Azt viszont egyelőre nem árulták el, hogy milyen címet visel majd a korong, valamint azt sem, hogy mikor kerül majd a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek