Starity

Budai iskolába járnak a Jolie-Pitt gyerekek

2010. szeptember 20. 17:05   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina Jolie már a nyáron egy budai, francia anyanyelvű óvodába és iskolába íratta be gyermekeit, mert fontos számára, hogy a csemetéi igényes környezetben művelődjenek ittlétük alatt.

hirdetés
Budai iskolába járnak a Jolie-Pitt gyerekek

A család szeptember végén érkezik hazánkba, és előreláthatólag három hónapot tölt majd itt, hiszen Angelina nemsokára megkezdi filmjének forgatását, amelyet nemcsak rendez,  hanem a forgatókönyvét is ő írta. A csemetéknek pedig minőségi oktatásban lesz részük. A sztárpár azonban nem engedi túl messzire a gyerekeket, ezért az elitiskola közvetlen közelében vásároltak maguknak luxusvillát.

Angelina Jolie már többször is terepszemlét tartott Magyarországon; egy héttel ezelőtt két napig az etyeki filmstúdióban munkálkodott új filmje előkészületei kapcsán, de láthattuk már bevásárlás közben is egy pest megyei kisboltban.

Jolie még ebben a hónapban átteszi Magyarországra a székhelyét párjával, Brad Pitt-tel, három közös és három örökbe fogadott gyermekükkel, valamint testőrök, dadák, illetve asszisztensek hadával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek