Starity

Megérkezett Jamie Campbell Bower bandájának debütáló dala

2015. szeptember 04. 18:06   |   Szerző: Baybee

Köztudott, hogy Jamie Campbell Bower rengeteg mindenhez ért, hiszen amellett, hogy filmekben és színdarabokban szerepel, énekel, fotóz, gördeszkázik, ráadásul hamarosan első ruhakollekciója is a boltokba kerül.

hirdetés

Jamie már a kezdetek óta dolgozott The Darling Buds nevű bandájával, melyben rajta kívül még három tag volt egészen 2015 tavaszáig, amikor is Dan, a dobos elhagyta a csapatot. A szomorú hírről bővebben egy Tumblr-posztban olvashattunk, amiből kiderült, hogy ettől még nem fogják feladni. Nem sokkal később publikálták új nevüket, képeket, rövid videókat, valamint új slágereket ígérő tweeteket is kaptunk.

A nagy meglepetés azonban augusztus 16-án érkezett. Jamie a Twitteren invitálta meg londoni rajongóit egy általa szervezet személyes találkára, ahol beszédet mondott, majd néhány hangfal segítségével a telefonjáról játszotta le a friss dalt. A hatalmas közönség tapssal fejezte ki tetszését, az összejövetelnek azonban itt véget kellett vetni, hiszen már a rendőrök is a helyszínen voltak, hogy eloszlassák a tömeget.

Fotó: Twitter/Jamie Campbell Bower

A hivatalos stúdiófelvétel azonban csak tegnap jelent meg a SoundCloudon, a premierrel kapcsolatban pedig így nyilatkoztak:

hirdetés

Mi vagyunk a Counterfeit. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megmutathatjuk nektek az első dalunkat. Vért izzadtunk és könnyeket ejtettünk a készítése közben, szóval reméljük, hogy tetszeni fog nektek. Ez a végeredménye a több hónapos kemény munkánknak és ez nekünk azzal egyenlő, hogy végre letehettünk valamit az asztalra. Ez a legszemélyesebb dolog, amit valaha közzétettem, hiszen az egész lemezt a saját tapasztalataink és érzelmeink ihlették. Senki sem húzhat be nekünk. Mi vagyunk a Counterfeit. Együtt erősebbek vagyunk.

A rajongók ma reggeltől rendelhetik meg a banda decemberi koncertjére a jegyeket, hogy élőben is hallhassák kedvencük régi, valamint új számait. A Counterfeit egyébként hamarosan több országba is ellátogat majd, hogy miniturné formájában külföldön is felléphessenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek