Starity

Szépségnagykövet lett Oroszlán Szonja

2015. szeptember 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 1976-ban Provence-ban alapított márka, a L'Occitane választotta magyarországi szépségnagykövetének a színésznőt.

hirdetés

Oroszlán Szonját választottuk márkánk szépségnagykövetének. Nem is találhattunk volna alkalmasabb személyt nála, hiszen a művésznő a természetes szépség híve és kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az általa használt bőr- és szépségápolási termékek is minél természetesebb módon, minél természetes alapanyagból készüljenek. Oroszlán Szonja tehát örömmel vállalta az együttműködést, arról nem is beszélve, hogy már régóta rajongója a márkának - nyilatkozta a márka szóvivője a választás kapcsán.

Az 1976-ban Provence-ban alapított L’Occitane természetes alapanyagokból készült szépségápolási termékeket gyárt. A natúrkozmetikumok összetevőit Provence-ból, illetve főleg a mediterrán régióból szerzi be és saját laboratóriumában fejleszti az új kényeztető és hatékony formuláit. A híres Immortelle virág, amelyből a Divine-termékek készülnek, például Korzikán terem, de a shea vajat még távolabbról, Burkina Fasóból szerzi be a L’Occitane en Provence.

A L’Occitane en Provence 2006-ban létrehozott alapítványa számos szervezetet támogat és két fő célért küzd: a nők gazdasági egyenjogúságáért és a látáskárosultak támogatásáért. A cég Magyarországon saját márkaboltjaival 2006 óta van jelen. Jelenleg hét üzlet van az országban, hat Budapesten és egy Szegeden. 

Fotó: L'Occitane en Provence (Emmer László)
Fotó: L'Occitane en Provence (Emmer László)
Fotó: L'Occitane en Provence (Emmer László)
hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek