Starity

Ilyen volt Melinda Clarke esküvője - képek

2015. október 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, nemcsak a szakítások, hanem a friss házasságok éve is 2015! Ezúttal a CSI sztárjának esküvőjébe engedünk bepillantást nyerni.

hirdetés
Ilyen volt Melinda Clarke esküvője - képek
Fotó: Simply Perfect Images / Alan Merrigan

Ugyan Melinda Clarke már szeptemberben kimondta a boldogító igent, csak most hozta nyilvánosságra a nagy napon készült képeket, méghozzá a People magazin megkeresésére. A CSI sztárja egy kaliforniai tengerparton esküdött örörk hűséget kajakozó kedvesének, Adam Farmernek, és azt is elárulta, hogy nem volt eltervezve a menyegző, viszonylag spontán kötötték össze az életüket.

Nem volt esküvőszervezőnk. A férjem és én saját magunk terveztünk el minden apró részletet. Alapvetően egy tengerparti összejövetelt szerettünk volna, ahol ínyenc tacót szolgálnak fel, ahol a lábunk a homokot túrja, és ezáltal lett az esküvő kényelmes, és nem olyan formális.

A színésznő azt is elárulta, hogy Cindy Crawfordtól kért tanácsot ruha-ügyben, aki szívesen segített neki egy egyszerű, mégis elegáns ruhát találni. Melinda arról is szót ejtett, hogy nem akart nagyon feltűnő és kirívó darabot választani, ezért is döntött úgy, hogy a neki elsőként megtetsző ruhát vásárolja meg, melyhez visszafogott kiegészítőket választott – cipőt azonban nem viselt, hiszen a tengertől néhány méternyire tették meg fogadalmukat.

A menyasszony sminkjét egyébként Lynn Barber készítette, frizurájáért pedig Jeffrey Rubis volt felelős, akik egyszerű, ugyanakkor elegáns és fejedelmi megjelenést kölcsönöztek az arának. Természetesen a vőlegény is a kényelmesen elegáns stílusra szavazott, ő egy egyszerű krémszínű, lágy anyagú öltönyt viselt, és ugyancsak mezítláb esküdött örök hűséget élete párjának – mindössze egy maroknyi vendég jelenlétében.

A sztárpár egyénként évekkel ezelőtt találkozott egy vadvízi evezéses túrán, és évekig jó barátságot ápoltak egymással, mielőtt sor került volna az első randira, onnantól pedig nem volt megállás a házasságig.

Fotó: Simply Perfect Images / Alan Merrigan
Fotó: Simply Perfect Images / Alan Merrigan
Fotó: Simply Perfect Images / Alan Merrigan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek