Starity

Drew Barrymore megalázottnak érzi magát édesanyja könyve miatt

2015. október 12. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő az InStyle magazin riporterét avatta be abba, hogy sosem beszélne nyilvánosan a szexuális életéről.

hirdetés

Fotó: InStyle Magazine

Drew Barrymore az InStyle-nak árulta el, hogy számára nagyon felkavaró volt, amikor édesanyja nyilvánosan beszélt a szexről, ő pedig nem szeretné olyen helyzetbe hozni a saját gyerekeit, hogy azt hallják: szüleik szexuális életéről beszél a média.

A saját anyám, Jade könyvet írt a szexről, amit a lehető legmegalázóbb dolognak éreztem a világon, így tudom, milyen érzés egy gyerek számára, ha a szülei túlságosan sokat adnak ki magukból. Én azonban sosem tennék ilyet a lányaimmal. Vannak dolgok a szüleiddel kapcsolatban, amit még te sem akarsz tudni

– vallotta a 40 éves színésznő, aki a legnagyobb gonddal óvja hároméves lányát, Olive-ot, és az egyéves Frankie-t a nyilvánosságtól. Drew egyébként jelenleg harmadik könyvén dolgozik, melyben saját elmondása szerint feltárja, milyen érzés volt számára Hollywoodban felnőni a legnépszerűbb gyereksztárok egyikeként.

A könyvírás és anyai feladatai ellátása mellett sem pihen: ő látja el a produceri feladatokat a Knife Fight reality műsorban, valamint szintén producerként vesz részt a How To Be Single és a Freak Show című alkotások elkészültében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek