Starity

Zendaya kiakadt, amiért photoshoppolták legújabb címlapképét

2015. október 22. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modeliste magazin választotta címlaplányának nemrégiben Zendayát, ám amint a színésznő meglátta a róla készült szétphotoshoppolt képeket, kiakadt.

hirdetés

Az új fotósorozatom ma jött ki, és megdöbbenve láttam, hogy az én 19 éves csípőm és törzsem a manipulálás áldozatává vált. Ezek azok a testrészek, melyek öntudatossá teszik a nőket, és/vagy irreális szépségideált állítanak fel. Mindenki, aki ismer, tudja, hogy kiállok az őszinte és tiszta önelfogadásért, így megmutatom a rólam készült eredeti fényképet (jobb oldalt látható), amit egyszerűen imádok

– írta a fent látható képhez Zendaya

Természetesen a magazinhoz is eljutott a 19 éves szépség üzenete, és eltávolításra került minden felületről a manipulált kép, melyet elégedetten nyugtázott a színésznő.

Egyébként nem ez az első eset, hogy Zendaya kiáll a természetes szépéségért, nemrégiben ugyanis szülei külseje miatt érte atrocitás, ám abban az esetben is a természetes külső mellett tette le a voksát, és arra buzdította az utálkozókat, hogy szálljanak magukba és ne a külcsín alapján ítélkezzenek mások felett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek