Starity

Nem vagy egyedül: Kendall Jenner is pattanásos bőrrel küzdött tiniként!

2015. október 30. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves szupermodell saját weboldalán mesélt arról, milyen nehéz volt számára elfogadni a tinédzserkorában megjelent bőrhibákat, melyekkel napjainkra végleg leszámolt.

hirdetés
Nem vagy egyedül: Kendall Jenner is pattanásos bőrrel küzdött tiniként!

A bőrhibáim totálisan leépítették az önbecsülésemet. Képtelen voltam az emberek szemébe nézni, amikor hozzájuk beszéltem. Kitaszítottnak éreztem magam, beszéd közben pedig a kezeimmel takartam az arcom

– emlékezett tinédzserkora kezdeti éveire Kendall Jenner, akinek önértékelési problémáit tovább súlyosbította az a tény, hogy a média kereszttüzében volt kénytelen felnőni egy olyan család tagjaként, amelynek minden lépését figyelemmel követte és követi a közvélemény.

A mára már keresett modellé vált 19 éves lány azt is elárulta, hogy sokat köszönhet idősebb nővéreinek, Kourtney, Khloe és Kim Kardashiannak, akikkel őszintén leülhetett megbeszélni, mi nyomja a szívét, ők pedig – túl a kamaszkoron – megpróbálták a lehető legjobb tanácsokkal ellátni arra vonatkozóan, hogyan fogadja el önmagát.

Hálás vagyok, amiért olyan családban nőhettem fel, ahol meg lehetett beszélni az ilyesmit. Segítettek, hogy megbirkózzak az érzéseimmel, és hogy túllépjek mindezen. Emlékszem, egy karácsony este az emeleti hálószobámban zokogtam, amikor odajött hozzám Kim, hogy megbeszéljük a dolgot. Nagyon rosszul érezte magát miattam

– elevenítette fel Kendall, és azt is elmesélte, hogy azon a bizonyos estén Kim lelket öntött belé, arra bátorította, hogy ne takargassa az arcát, és ne is piszkálja a pattanásokat. Nővére tanácsai nyomán Kendall felkeresett egy bőrgyógyászt, és alávetette magát egy lézeres kezelésnek, mely meghozta a várva várt eredményt: eltűntek a bőrhibái. Ezzel együtt sokat tanult is az esetből, hiszen mint mondja: nem a külső határozza meg azt, aki vagy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek