Starity

Kivételt tett a kórház az idős házaspárral – 68 év után is úgy szeretik egymást, mint a tinik

2015. november 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom és Arnisteen Clark 68 éve házasok, és több mint 50 éve nem voltak külön. Mivel mindketten kórházba kerültek, a személyzet különleges ajándékkal lepte meg őket.

hirdetés
Kivételt tett a kórház az idős házaspárral – 68 év után is úgy szeretik egymást, mint a tinik

A pár mindkét tagja a 90-es éveit tapossa, és saját elmondásuk szerint a koreai háború óta nem töltöttek hosszabb időt külön. Mivel már idősek, sokat betegeskednek, így otthonukul a Georgia állambeli Piedmont Kórház szolgál.

Tom és Arnisteen is az ortopédiai sebészeti osztályon töltik mindennapjaikat, ahol egyébként nincs lehetőség arra, hogy egy szobában két beteg legyen elhelyezve, ám az őket kezelő kórház kivételt tett, hiszen ritka, amikor két ember ilyen hosszú idő után is ennyire szereti egymást.

Nem tudok távol maradni tőle. Ő a legcsodálatosabb nő a világon

– nyilatkozta a 96 éves Tom Clark.

Az egyik menedzserünk, Tina a klinikai személyzet segítségével különleges láthatási jogokat biztosított a betegeknek, mivel Tom képes volt nap mint nap hosszú órákat tölteni Arnisteen ágyánál, csak hogy együtt lehessenek

– magyarázta a kórház vezetősége.

68 évnyi házasság után is rajonganak egymásért

via Bored Panda

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek