Starity

Újabb filmet készít a YouTube leghíresebb triója

2015. november 22. 14:02   |   Szerző: Pipo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Camp Takota útán érkezik a Dirty Thirty-film! Grace Helbig, Hannah Hart és Mamrie Hart YouTube-csatornáikon jelentették be új filmjük érkezését.

hirdetés

Grace Helbig, Hannah Hart és Mamrie Hart még a nyáron megrendezett VidConon hintették el az információt, miszerint új filmet készítenek. 

A trió első filmje 2014-ben jelent meg Camp Takota címmel. A rajongók hónapokig találgattak, hogy a tavalyi táboros kaland után mi lesz az új film témája, mígnem október végén végre lerántották a leplet az új mozi címéről, amely a Dirty Thirty nevet viseli.

A "dirty thirty" kifejezést általában olyan nőkre szoktál használni, akik a harmincas éveikben járnak, de még nem büszkélkedhetnek sem férjjel, sem gyermekkel, ezáltal kétségbeesésükben sokkal kihívobban és kacérabban viselkednek a férfiakkal.

A filmről a címén túl még annyit lehet tudni, hogy vígjáték lesz, és egy félresikerült születésnapi parti adja majd a főszálat, és várhatóan a lányokat jellemző kínos, önkritikus humorral igyekeznek majd szórakozatni a közönséget. 

A forgatókönyvet az a Lionsgate vásárolta meg, ami többek között olyan filmeket tudhat magáénak, mint az Éhezők Viadala-sorozat.

Ki akartuk bővíteni a Camp Takota sikerét azzal, hogy az új filmet egy nagy stúdióba hozzuk. Lionsgate egy tökéletes partner, mert igazán nagy játékosok, de mégis egy fiatal stúdió, akik támogatni fogják a kreatív elképzeléseinket és mernek majd kockáztatni. Plusz, jóváhagyták a nasi költségvetésünket.

– nyilatkozták a lányok, a tőlök megszokott humorral fűszerezve.

A film várhatóan 2016-ban jelenik meg digitális formában, de a forgatások már elkezdődtek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek