Starity

Őrülten cuki Cristiano Ronaldo kisfia

2015. november 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves sportoló a saját magáról szóló film premierjén jelent meg imádott csemetéjével, az ötéves Cristiano Jr.-ral.

hirdetés

Nincs miért aggódnia Cristiano Ronaldónak, hiszen kisfia remek géneket örökölt, és máris bomlanak érte a nők. A focista a saját életéről szóló, Ronaldo címre keresztelt, Anthony Wonke rendezte 102 perces dokumentumfilm premierjén jelent meg családjával, és ezúttal kisfiát is magával vitte.

Apa és fia egyaránt elegáns öltönyben jelentek meg a vörös szőnyeges eseményen, a jelenlévők számára pedig nyilvánvalóvá vált, milyen jó apa lett Cristianóból, és mennyire közel állnak egymáshoz imádott gyerkőcével, akit egyedül nevel.

Cristiano Jr. egyébként 2010. június 17-én jött a világra, amikor a sportoló még Irina Shayk modellel alkotott egy párt. A fiú édesanyjának kilétét a mai napig homály fedi, ugyanis nem sokkal azután, hogy világra hozta a gyermeket, el is hagyta, így Cristiano egyszerre tölti be az anya és az apa szerepét Cristiano Jr. életében – a képeket elnézve igen sikeresen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek