Starity

Régóta várt folytatásban kapott főszerepet Ryan Gosling

2015. november 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új szerepét még maga Ryan Gosling is hatalmas megtiszteltetésnek érzi.

hirdetés
Régóta várt folytatásban kapott főszerepet Ryan Gosling

Ryan Gosling hivatalosan is megerősítette a napokban, hogy hamarosan megkezdődnek az 1982-ben bemutatott Szárnyas fejvadász című sci-fi folytatásának munkálatai, melyben ő maga kapta a főszerepet. 

A rajongók hosszú évtizedek óta várták a Harrison FordRutger HauerSean Young és Edward James Olmos főszereplésével készült film folytatását, mely hamarosan meg is valósul, méghozzá Denis Villeneuve rendező és Roger Deakins operatőr munkája nyomán. A filmről egyelőre még nem sokat lehet tudni, ám annyi már biztos, hogy ezúttal Ryan Gosling játssza a főszerepet, a forgatások pedig vélhetően 2016 elején kezdődnek majd meg.

Nagyon izgalmas ez az egész, de sajnos ennél többet nem árulhatok el, mert különben felrobbanna a belém ültetett chip

– viccelődött a jóképű színész, így egyelőre arról sincs információnk, kik keltik életre a többi szereplőt.

Ryan ettől függetlenül sem unatkozik, hiszen nemrégiben értek véget a The Nice Guys címre keresztelt thriller forgatásai, melyben Rachele Brooke Smith, Matt BomerRussell Crowe, Kim Basinger és Margaret Qualley voltak a partnerei. Az izgalmasnak ígérkező alkotást jövő tavasszal mutatják be a mozik, nem sokkal később pedig a hamarosan teljesen elkészülő La La Land című vígjátékdrámája is vászonra kerül.

Ha a forgatások mellett marad némi szabadideje, azt a családjával tölti a színész, ugyanis igyekszik minél jobban kivenni a részét Eva Mendesszel közös lánya, az egyéves Esmeralda Amada Gosling körüli teendőkből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek