Starity

Régóta várt folytatásban kapott főszerepet Ryan Gosling

2015. november 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Új szerepét még maga Ryan Gosling is hatalmas megtiszteltetésnek érzi.

hirdetés
Régóta várt folytatásban kapott főszerepet Ryan Gosling

Ryan Gosling hivatalosan is megerősítette a napokban, hogy hamarosan megkezdődnek az 1982-ben bemutatott Szárnyas fejvadász című sci-fi folytatásának munkálatai, melyben ő maga kapta a főszerepet. 

A rajongók hosszú évtizedek óta várták a Harrison FordRutger HauerSean Young és Edward James Olmos főszereplésével készült film folytatását, mely hamarosan meg is valósul, méghozzá Denis Villeneuve rendező és Roger Deakins operatőr munkája nyomán. A filmről egyelőre még nem sokat lehet tudni, ám annyi már biztos, hogy ezúttal Ryan Gosling játssza a főszerepet, a forgatások pedig vélhetően 2016 elején kezdődnek majd meg.

Nagyon izgalmas ez az egész, de sajnos ennél többet nem árulhatok el, mert különben felrobbanna a belém ültetett chip

hirdetés

– viccelődött a jóképű színész, így egyelőre arról sincs információnk, kik keltik életre a többi szereplőt.

Ryan ettől függetlenül sem unatkozik, hiszen nemrégiben értek véget a The Nice Guys címre keresztelt thriller forgatásai, melyben Rachele Brooke Smith, Matt BomerRussell Crowe, Kim Basinger és Margaret Qualley voltak a partnerei. Az izgalmasnak ígérkező alkotást jövő tavasszal mutatják be a mozik, nem sokkal később pedig a hamarosan teljesen elkészülő La La Land című vígjátékdrámája is vászonra kerül.

Ha a forgatások mellett marad némi szabadideje, azt a családjával tölti a színész, ugyanis igyekszik minél jobban kivenni a részét Eva Mendesszel közös lánya, az egyéves Esmeralda Amada Gosling körüli teendőkből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek