Starity

Véget ért Kate Beckinsale és Len Wiseman házassága

2015. november 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenegy évnyi házasság végére tett pontot nemrégiben a sztárpár. Mindketten külön élnek, jelenleg is zajlik a válás.

hirdetés

Egy, a párhoz közel álló barát erősítette meg a napokban, hogy Kate Beckinsale és Len Wiseman már nem alkotnak egy párt, mi több: hónapok óta külön élnek, és mindketten új életet kezdtek. Míg Kate jelenleg Prágában forgatja az Underworld legújabb részét; férje a 24 éves modell, CJ Franco mellett vigasztalódik.

A sztárpár egyébként az Underworld első részének forgatásán, 2003-ban ismerkedett meg egymással, a munkakapcsolatból pedig barátság, majd szerelem szövődött. Len egy romantikus vacsorán kérte meg Kate kezét a Viceroy Hotelben, ahol még az elnöki lakosztályt is kibérelte kettejük számára, és teleszóratta liliommal, mely köztudottan Kate kedvenc virága. Az esküvőre 2004 májusában a Bel-Air hotelben került sor. Kapcsolatukból nem született gyermek, viszont közösen nevelték a színésznő Michael Sheennel való kapcsolatából származó lányát, Lily Sheent.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek