Starity

Így nevezte el újszülött kisfiát Kim Kardashian és Kanye West

2015. december 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A találgatásoknak vége! Megtudtuk, milyen névre keresztelte második gyermekét Kim és Kanye.

hirdetés

Már akkor megindultak a találgatások a második Kardashian-West-bébi nevét illetően, amikor Kim bejelentette a várandósságát, és az nem kifejezés, ha azt mondjuk, rengeteg bántás érte a sztárpárt, és valóságos viccet csináltak Kim terhességéből. Ez az egész cirkusz arra vezethető vissza, hogy első gyermeküknek (North West) is különleges nevet választottak, ezt pedig még rajongóik sem nézték jó szemmel.

A piszkálódástól eltekintve sem volt könnyű dolga Kimnek, hiszen elmondása szerint a második terhessége még nehezebb volt, mint az első, és már az sem volt sétagalopp: gyakori rosszullétek jellemezték. Annál inkább örült, amikor eljött a szülés napja. A december 5-én született egészséges kisfiú a Saint West nevet kapta szüleitől, és édesanyjával együtt jól van.

Egy benfenntes elmondása szerint azért erre a névre esett a szülők választása, mivel valóságos áldásnak érzik a kicsit, ami a nehéz várandósság fényében még nagyobb jelentősséggel bír számukra. Korábban egyébként felmerült az Easton keresztnév is (maga Kim pedzegette, hogy tetszik neki), de voltak olyanok is, akik úgy gondolták, a népszerű valóságshow-sztár édesapja, Robert Kardashian után nevezi el a fiát.

A további pletykákat és találgatásokat megelőzendő az Instagram és a szelfik koronázatlan királynője az imént említett közösségi oldalon erősítette meg, hogy fia a Saint keresztnevet kapta. SAINT WEST – olvasható csupa nagybetűvel az alább látható kép melletti leírásban.

 

SAINT WEST

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek