Starity

Elégedetlenek bérezésükkel a Jóban Rosszban szereplői

2015. december 08. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 napi sorozata egyre kevesebb nézőt ültet a televíziók képernyői elé, és maguk a szereplők sem elégedettek.

hirdetés

Egyre nagyobb a zúgolódás a Jóban Rosszban háza táján. A színészek enyhén szólva nincsenek megelégedve a fizetésükkel, ami évek óta nem változott, ráadásul egyre kevesebbet forgatnak. Nincs fix fizetésük, csak úgynevezett epizóddíjuk, így nem mindegy, hogy hányszor állnak kamera elé egy hónapban. Ráadásul tavaly óta a TV2 bevezette, hogy minden szereplő egy központi menedzsment alá tartozik, amely megszabja többek közt, hogy milyen nyilvános megjelenéseket vállalhatnak, és jutalékot kell fizetniük a kapott munkákért

– árulta el a kereskedelmi televíziós csatorna egyik munkatársa a Borsnak.

A Jóban Rosszban immár több mint tíz éve fut a TV2-n, a színészek pedig második családjuknak tekintik a stábot, ám ez sem segít azon a tényen, hogy nem elégedettek a bérezésükkel. A stábot egyébként körülbelül száz színész és egyéb, a forgatásokért felelős munkatárs alkotja, és bár a műsor nézettsége egyre alacsonyabb, a csatorna továbbra is számol a sorozattal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek