Starity

Julia Stiles férjhez megy – csekkold a csodás eljegyzési gyűrűt!

2016. január 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új év, új lehetőségek – tartja a mondás, és milyen igaz is! Valószínűleg ezt tartotta észben Preston J. Cook is, amikor úgy döntött: térdre ereszkedik szerelme előtt.

hirdetés

Julia Stiles pedig legnagyobb örömére igent mondott neki, így a sztárpár végre megkezdhette az esküvőre való készülődést. A nagy hírről egyébként a büszke ara tudósított, méghozzá az Instagramon egy, a gyűrűről készült kép kíséretében. A felvételen tisztán kivehető, hogy a szerelmesek a tengerparton múlatták az időt a lánykérés idején, amikor is egy gyémántgyűrű került a 34 éves szőke szépség ujjára.

 

@missjuliastiles által közzétett fénykép,

Életem legjobb karácsonya

– olvasható a leírásban, így vélhetően már korábban sor került a kérdés feltételére, ám a szerelmesek mindeddig titokban kívánták tartani. 

A színésznő és az operatőr-asszisztens egyébként a Go With Me című thriller forgatása során szeretett egymásba. A film előreláthatóan április 22-én kerül az amerikai mozikba, arról azonban nem áll rendelkezésre információ, hogy hazánkban is jegyet válthatunk-e rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek