Starity

Will Smith kiakadt amiért kiírták karakterét A függetlenség napja folytatásából

2016. január 05. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több mint hat hónap múlva kerül a mozikba a több mint két évtizede várt sci-fi folytatása.

hirdetés
Will Smith kiakadt amiért kiírták karakterét A függetlenség napja folytatásából

A függetlenség napja: Feltámadás című film előzetese december elején került nyilvánosságra, így a remény végleg elszállt, ami a Will Smith által alakított Steven Hiller sorsát illette. Ugyan korábban is esett szó arról, miszerint a karakter elhunyt, ám sokan reménykedtünk abban, hogy talán valamilyen úton-módon mégis visszatér, hogy szembeszálljon az idegenek újabb légiójával.

Sajnos nem így lesz, ugyanis egy közlemény szerint a bátor kapitány életét vesztette egy az idegenek leigázásának érdekében fejlesztett szerkezet váratlan meghibásodása következtében 2007-ben. A hír, miszerint nem lesz a folytatás részese, a Hillert életre keltő Will Smith-t is sokkolta.

Épp a Suicide Squaden dolgoztam, amikor értesültem a dologról. Az előzetes fantasztikus lett, de amikor az a rész jön... könnyekkel küzdök majd. Borzasztó volt értesülni arról, hogy a karakterem meghalt

– vallott őszintén érzéseiről a színész a Yahoo! Moviesnek adott interjújában.

A filmet rendező Roland Emmerich egyébként arról is lerántotta a leplet egy korábbi interjújában, miért döntöttek Hiller meggyilkolása mellett a film készítése során, így megtudhattuk, hogy Will Smith-t szerződtetni túl sokba került volna, amit nem engedhetett meg magának a stáb.

Maga a film június 24-én kerül az amerikai mozikba, és olyan szereplőket láthatunk visszatérni benne, mint a Thomas J. Whitmore elnököt alakító Bill Pullman, a David Levinsont életre keltő Jeff Goldbloom, vagy épp a Julius Levinson szerepében tetszelgő Judd Hirsch. Mellettük természetesen új arcokkal is bővül a csapat, így Liam Hemsworth-szal, Joey Kinggel, Maika Monroe-val és Sela Warddal is találkozhatunk a képkockákon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek