Starity

Adele lekörözte Madonnát

2016. január 15. 11:11   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adele sikere továbbra is folytatódik: a napokban a pop királynőjeként számon tartott Madonnát körözte le az Egyesült Királyságban.

hirdetés
Adele lekörözte Madonnát

Korábban összeszedtük Adele november óta elért sikereit, elképesztő eredményeit, az énekesnő azonban továbbra is megállíthatatlan. A brit csillag nemrég Madonna rekordját döntötte meg, mint a legtöbbet első helyen lévő női előadó a brit albumeladási listán. 

Ezidáig Adele visszatérő albuma, a 25 hét hetet tudhatott magáénak a brit albumeladási lista legtetején, ami azt jelenti, hogy az eddig kiadott három nagylemeze összesen harmincegy hetet töltött el az első helyen - napjainkig Madonna volt a csúcstartó a kimagasló harminc hetével. Adele debütáló albuma, a 19 mindösszesen egy hétig tartotta első helyét 2008-ban, míg második albuma, a 21 már huszonhárom hetet töltött az élen. Adele uralma azonban végéhez közeledik David Bowie váratlan halála miatt, ugyanis a legendás énekes albumeladásai – ahogy az ilyenkor lenni szokott – az egekbe szöktek.

Adele és Madonna mellett olyan sikeres előadók élvezték első helyüket a brit listákon hosszabb ideig, mint Barbra Streisand (tizenkilenc hét), Kanada csillaga, Céline Dion (tizennyolc hét), vagy Dido (tizenhét hét).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek