Starity

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi szülők lettek

2016. január 15. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerika egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Ellen és felesége Portia végre szülőknek érezhetik magukat, ugyanis családjuk új taggal bővült...

hirdetés

... méghozzá kilenchetes kutyusuk, Kid (Kölyök) személyében. A sztárpár mindig is nagy állatbarát hírében állt, és bár van másik két kutyusuk (Auggie és Wolf), mégis úgy érezték, hogy ahol két négylábú megfér, ott helye lehet egy hamradiknak is. Az új családtagot Ellen muttatta be tegnap este műsorának keretein belül, és azt is hozzátette, hogy most már igazán nincs miért piszkálni őket, hiszen már nem gyermektelenek.

Korábban nem beszéltem róla, de van egy új kutyusunk. Portia és én örökbefogadtuk őt, és Kidnek neveztük el, így már nekünk is van kölykünk

– hozta nyilvánosságra a műsorvezető, majd arról is szót ejtett, hogy mióta Kid náluk van, abszolút átérzi, milyen az anyák élete.

Annyira aranyos, amennyire csak lehet, de az már kevésbé az, amikor éjjel tizenegykor, hajnali egykor, háromkor és ötkor felébreszt. Ez megtanított értékelni az anyák sorsát

– vallotta a műsorvezető, majd szót ejtett arról is, miért épp azt a nevet adták a jószágnak, amit.

Azért neveztem el Kölyöknek, mert tudod, az emberek... Mindig is pletykáltak. Mikor lesz Portiával gyereketek? Így most már tudom mondani, hogy van egy kölyköm, így abbahagyhatják a piszkálásunkat

– magyarázta Ellen, aki 2011-ben Seriously... I'm Kidding című könyvében már megmagyarázta, miért nincs és nem lesz gyerekük. Így írt akkoriban a témáról:

Az emberek folyton azt kérdezgetik tőlem és Portiától, hogy mikor vállalunk gyerekeket. Gondolkodtunk a dolgon. Szeretünk gyerekek társaságában lenni, legalábbis miután meg lettek etetve és fürdetve, de végül arra a következtetésre jutottunk, hogy nem szeretnénk saját gyereket. 

Az NBC Today című műsorában tavaly ismét terítékre került a téma, hogy miért nincsenek még gyerekeik, akkor Ellen viccesen próbálta elterelni a témáról a figyelmet, és azzal magyarázta döntésüket, hogy tartanak attól, hogy mi lenne, ha nem kedvelnék a lurkót, esetleg nem lenne olyan aranyos vagy tehetséges, mint amit elvárnak tőle.

A két szőkeség egyébként 2004 óta alkot egy párt, életüket pedig 2008-ban egy zártkörű fogadás keretein belül kötötték össze. Kapcsolatuk több mint tíz éve alatt mindvégig kiálltak egymás mellett, és egyetlen percig sem titkolták kapcsolatukat, mely a mai napig boldog és harmonikus a gyermektelenség ellenére is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek