Starity

Először engedett bepillantást tavalyi esküvőjébe Kaya Scodelario

2016. február 01. 15:03   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő az Instagramon mutatta meg követőinek, milyen csodálatos esküvői voltak. Kaya tavaly kétszer is hűséget fogadott párjának: egyszer márciusban és egyszer decemberben.

hirdetés

A 23 éves színésznő az idén bemutatásra kerülő The Moon and The Sun című kalandfilm forgatásán, 2014 áprilisában ismerkedett meg kollégájával, Benjamin Walkerrel. A két színész hamar egymásra talált, közös élményeikről pedig az Instagramon számoltak be, így rajongóik szinte semmilyen hírről nem maradtak le velük kapcsolatosan, és hamar nyilvánvalóvá vált: több van köztük barátságnál. 

A kapcsolatuk miatt sok kritika érte őket, hiszen Kaya és Benjamin közt tíz év körkülönbség van, de ez őket akkor sem és most sem zavarja, sőt: boldogabbak, mint valaha! Walker egyébként 2014. december 28-án jegyezte el a brazil felmenőkkel is büszkélkedhető Scodelariót New Yorkban, és az esküvővel sem váratak sokat, hiszen tavaly márciusban New Yorkban mondták ki a boldogító igent. 

Mivel Kaya édesanyja és barátai az Egyesült Királyságban élnek, ezért Angliában is tartottak egy hatalmas esküvőt. A képek tanúbizonysága szerint Kaya és barátai egy hangulatos leánybúcsúval is megünnepelték a szingliség végetértét,.

Érdekesség, hogy míg Kayának ez az első, addig Benjaminnak ez már a második házassága. Mamie Gummerhöz fűződő frigye mindössze két évig tartott. Házasságuk felbontásáért 2013-ban folyamodtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek