Starity

Súlyos beteg testvére hiába könyörög segítségért Mariah Carey-nek

2016. március 31. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valami nagyon elromolhatott a Carey nővérek között, ugyanis Mariah állítólag se a hívásokra, se az e-mailekre nem válaszol.

hirdetés

Alison Carey nemrég a Mail Online-t kereste meg és választotta szócsövének annak érdekében, hogy üzenete eljusson híres húgához, Mariah Carey-hez. A korábban prostitúcióra szoruló, HIV-pozitív és egyéb egészségügyi problémákkal küzdő 54 éves asszonynak ugyanis segítségre van szüksége, ezt pedig nem egy idegentől, hanem a családjától szeretné megkapni.

Mariah, szeretlek, és kétségbeesetten könyörgöm a segítségedért! Kérlek, ne hagyj el így!

– hallhatóak Alison szavai az alábbi videóban.

A nő egyébként számtalan egészségügyi problémával küszködik, így vélhetően elsősorban pénzre lenne szüksége orvosi ellátásait fedezendő. Tavaly áprilisban például betörtek a házába, és amikor észrevette a behatolót, az rátámadt, ennek következtében pedig súlyos agyi károsodást szenvedett, valamint gerincműtétre is vár, és mivel dolgozni nem tud, adósságai is csak gyűlnek.

Az elmúlt években Mariah több százezer dollárt küldött Alisonnak, hogy fenntartsa magát és a gyerekeit, de nemcsak őket segítette, hanem az egész rokonságot mintegy két évtizeden keresztül

– idézi az énekesnő sajtóképviselőjének a szavait a Mirror.

Régen jó barátnők voltak a nővérek (Fotó: Facebook)

Mindazonáltal Mariah bátyja, Morgan sincs jó véleménnyel híres húgáról, sőt odáig ment, hogy legfrissebb interjújában boszorkánynak nevezte őt, és azzal vádolta, hogy még állateledelre is többet költ, mint nővére orvosi ellátására, majd hozzátette, hogy immár két és fél éve nem áll szóba vele semmilyen formában.

Megírtam Mariah-nak, hogy a feleségem elvetélt, de még arra sem vette a fáradságot, hogy válaszoljon az e-mailemre. Persze megszokhattam volna már, hiszen a világ körülötte forog

– magyarázta gúnyosan Morgan, majd a lap hasábjain így üzent Mariah-nak:

A nővéred haldoklik, az életéért küzd és te hol vagy? Azt hiszed, híres vagy, pedig csak egy utolsó boszorkány vagy.

Morgan egyébként többek között azért is viseli a szívén Alison sorsát, mert a nő nemcsak egészségügyileg, hanem mentálisan is labilis. Nem sokkal korábban például öngyilkossági kísérlet szándékával megpróbálta felakasztani magát, de olyanra is volt példa, hogy betegségéből kifolyóan öntudatlanul bolyongott az utcán. 

Régen a bátyjával, Morgan Carey-vel is jó volt a viszonya 

Az énekesnő egyelőre nem reagált bátyja vádaskodásaira, és a sajtónak sem nyilatkozott problémás családja és nővére megkeresése kapcsán, így egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy ő hogyan éli / élte meg a kialakult helyzetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek