Starity

Adele nem szeretné, ha Rebel Wilson alakítaná őt a filmvásznon

2016. április 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Adele napjaink popiparának egyik legkiemelkedőbb csillaga, így nem csoda, ha életrajzi filmet terveznek készíteni róla.

hirdetés
Adele nem szeretné, ha Rebel Wilson alakítaná őt a filmvásznon

A napokban több híresztelés is szárnyra kapott, miszerint Rebel Wilson lehet a nagy esélyes Adele szerepére egy esetleges életrajzi filmben. A pletyka természetesen a Grammy-díjas énekesnőhöz is eljutott, ám mint kiderült, korántsincs oda az ötletért, hogy A tökéletes hang sztárja bújjon a bőrébe.

A készítőknek ahhoz előbb meg kell szerezniük a kib*szott engedélyemet

– fakadt ki dühösen a brit tehetség, majd bővebben is kifejtette nemtetszését.

Hallottam ezeket a pletykákat, hogy Rebel Wilson alakítana engem egy filmben. Majd meglátjuk! Csak mert plus size kategóriás vagyok, nem jelenti azt, hogy ő alakíthat engem.

A fentiekkel ellentétben kiderült, hogy a színésznő viszont hatalmas rajongója a Hello énekesnőjének, és bár tisztában van azzal, hogy hangi adottságai nem foghatóak Adele tehetségéhez, mégis nagyon szeretne a bőrébe bújni.

Rebel mindig be szerette volna bizonyítani, hogy komolyan is lehet őt venni. Ez egy nagy kihívás lehet a számára, hiszen Adele a popipar egy legendás alakja. Igaz, a hangi adottságai nem olyanok, mint Adele-éi, de minden kétséget kizáróan tud énekelni, és egy kis technikai rásegítéssel a hangja pont olyan lehet a filmben, mint Adele-é

– magyarázta a színésznő egyik közeli barátja a Metrónak

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor kerül képernyőre a film, de a fentiek fényében Rebelre hosszú felkészülés vár, ha meg akarja kapni a szerepet.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek

Advertisement