Starity

TVD: A nyolcadik évad lesz az utolsó

2016. április 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, elérkezett az idő a Vámpírnaplók lezárására – legalábbis erről számolt be a Damon Salvatorét életre keltő színész.

hirdetés
TVD: A nyolcadik évad lesz az utolsó
Fotó: The CW

Tegnap került megrendezésre a WalkerStalkerCon Nashville-ben, melynek keretein belül számtalan kulisszatitokról hullott le a lepel, így többek között azt is megtudhattuk, hogy hamarosan lezárást kap a 2009 óta futó Vámpírnaplók. Az elmúlt hetekben számtalan pletyka látott napvilágot a folytatással kapcsolatban, és nem titok, hogy a Bonnie Bennett-tet életre keltő Kat Graham is a távozás mellett döntött nemrég.

Úgy gondolom, akkor érdemes lezárni a történetet, amikor egy sorozat nagyon erős. És tudjátok mit? Ha ez lenne az utolsó évad, izgatott lennék, mert hét év egy sorozatban nagyon szép teljesítmény

– nyilatkozta kilépése kapcsán Kat az iHeartRadio Music Awardson, ám megerősítette, hogy a már berendelt nyolcadik évadban még Bonnie bőrébe bújik. Távozása azonban kétségessé tette a folytatást – akárcsak annak idején Nina Dobrevé –, és végül a stáb is belátta, hogy ideje lezárni a népszerű fantasy sorozatot. 

Elhatároztuk, hogy csinálunk még egy utolsó évadot, hogy megadjuk a történetnek a méltó lezárást

– nyilatkozta a fent említett rendezvényen Ian Somerhalder hozzátéve, hogy még rengeteg dolguk van addig, így vélhetően izgalomban a nyolcadik évadban sem lesz hiány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek