Starity

Főszereplőjétől búcsúzik a Castle stábja

2016. április 20. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokkoló, de Stana Katic a nyolcadik évad után búcsút mond a Castle című sorozatnak, így Beckett nyomozó nélkül folytatódik tovább Richard Castle története – már amennyiben lesz kilencedik évad.

hirdetés
Főszereplőjétől búcsúzik a Castle stábja
Fotó: ABC

Az ABC nemrég jelentette be, hogy a Castle sorozat főszereplője, Stana Katic nem tér vissza a nyolcadik évad után, illetve rajta kívül még a Lanie Parish-t alakító Tamala Jones is távozik a szereplők közül. Már tavaly is kérdéses volt Stana sorozatbeli szereplése, ám akkor egy évvel meghosszabították a szerződését. Idén azonban már biztosan kilép a sorozatból a színésznő, aki megható szavakkal búcsúzott.

...csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon hálás vagyok az ABC-nek, amiért megadta számomra azt a lehetőséget, hogy egy nagyon szeretett műsor részese lehettem. Köszönet a rajongóknak.

Maga a csatorna is kedves szavakkal köszönt el a sorozat főhősnőjétől, illetve Tamalától is a bejelentéskor.

Kate Beckett a sikeres Castle sorozatunk szeretett karaktere volt az elmúlt nyolv évben. Hálásak vagyunk Stana Katic tehetsége és a sorozat felé való elkötelezettsége miatt, és reméljük, hogy továbbra is kapcsolatban maradunk. Tamala Jones szintén szerves részét képezte a sorozatnak, és hálásak vagyunk, hogy része volt annak.

Egyelőre még nem tudni, miként fogják Katic karakterét kiírni a történetből, hiszen korántsem biztos, hogy a sorozat visszatér a kilencedik évaddal. Az mindenesetre biztos, hogy több variációt felvesznek a nyolcadik évad fináléjához, mely az egyik alkotó, Alexi Hawley szerint nagyon dinamikus lesz, felkészülve arra, hogy a sorozatot esetleg elkaszálják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek