Starity

Michael Fassbender, mint középkori bérgyilkos: Itt az Assassin's Creed film előzetese!

2016. május 13. 17:05   |   Szerző: Alison Lerman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű játéksorozat első filmes adaptációjának előzetese tegnap éjjel jelent meg!

hirdetés

Tegnap éjjel rajongók ezreit örvendeztették meg a készítők a várva várt trailerrel. A Ubisoft és a 20th Century Fox közreműködésével készült alkotás szinte minden kétséget eloszlatott.

A történetben Michael Fassbender Callum Lynch és felmenője egy 15. századi bérgyilkus, Aguilar szerepében lesz látható, így nemcsak a jelenben mozog a történetszál, de még a középkori Spanyolországba is bepillantást nyerhetünk. Sokan reménykedtek, hogy Fassy révén a játékokból ismert Altairt vagy Eziot is viszontláthatjuk a mozivásznon is, de a nézőknek be kell érniük Aguilar fiktív karakterével, aki a szériában nem szerepel ugyan, így legalább a nagy 'gamerek' spoilerveszélyeitől sem kell tartanunk. A gyönyörű látványvilág bizonyára még a kritikusoknak is elnyeri a tetszését, a történet kibontakozására viszont még fél évet várnunk kell.

Alig pár órája van fent a trailer, a játékrajongók tömege már ócsárolja az előzetes betétdalát éneklő Kanye Westet, rengetegen fejezték ki nemtetszésüket mondván, hogy a rapper stílusa és az 'I am a God' szerzeménye nem illik bele a játék világába. Jesper Kyd valóban magasra tette a lécet a játékokhoz írt varázslatos hangzású szerzeményeivel, ám ez már hivatalos, a filmzenéért Jed Kurzel felel majd.

Fassbender mellett a francia szépség, Marion Cotillard és Jeremy Irons is feltűnik. Nem ez lesz a két színész első közös munkája, Marion és Michael egy évvel ezelőtt a Macbeth című drámában is megcsillogtathatta tehetségét. A film előreláthatóan 2016 decemberének második felére érkezik el a hazai mozikba is. Várjuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek