Starity

Kiutasították Oroszországból Julia Volkova maffiózó pasiját

2016. május 12. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, nincs szerencséje a szerelemben a t.A.T.u. énekesnőjének, ugyanis párját nemrég utasították ki Oroszországból.

hirdetés
Kiutasították Oroszországból Julia Volkova maffiózó pasiját

Julia Volkova szerelme, a 36 éves Georgy Zarandia nemcsak, hogy illegálisan lépett az ország területére, hanem ráadásul egy betörésekre és rablásokra szakosodott bűnszervezet fejeként kisebb-nagyobb bűntényeket eszközölt Oroszországban. A 36 éves férfira Moszkva külvárosi részén csaptak le a rendőrök a közelmúltban – írja a Mirror.

Giya Galskiy-t, ismertebb nevén Georgy Zarandiát bűnösnek találtuk adminisztratív bűncselekmény elkövetésének vétségében, így szembe kell néznie tettei kiövetkezményével, és el kell hagynia az országot

– nyilatkozta a helyi rendőrkapitányság sajtószóvivője az ügy kapcsán.

A férfi egyébként nem először találta szemben magát a törvénnyel, ugyanis több évet lehúzott már a börtönben, ám szabadulását követően rendre csattant a bilincs a csuklóján kisebb-nagyobb bűntények elkövetése vagy arra való felbujtás végett. 2012-ben például kábítószer birtoklása és közokirat hamisítás miatt tartóztatták le, más alkalommal szintén illegálisan tette a lábát Oroszországba, ami miatt szintén lekapcsolták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek