Starity

Évekig cikizték a külseje miatt Gisele Bündchent

2016. május 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves brazil szépség a világ egyik legkeresettebb és legjobban fizetett modellje, ennek ellenére még neki is akadtak ellenlábasai fiatalabb korában.

hirdetés

Gisele Bündchen nem titoklja, hogy bizony neki sem volt könnyű gyerekkora, ugyanis gyakran ő volt a piszkálódások középpontjában magas és vékony termetének köszönhetően – mely adottságaival végül világhírnévre tört.

Fotó: Elle Magazine I Matt Jones

Mielőtt betörtem volna a modelliparba, folyamatosan bántalmaztak, amiért magas voltam és vékony. Paprikavörös lettem, akárhányszor csak röplabdázni kellett a suliban. Azt gondoltam, hogy a cikizés az életem velejárója

– nyilatkozta Gisele a The New York Timesnak adott interjújában, majd így folytatta:

Tizennégy évesen 180 cm magas voltam. Egyáltalán nem volt mókás. Mindenki rajtam poénkodott. Amikor a bulikon lassúzásra került a sor, senki nem akart velem táncolni. Komolyan mondom, az osztályból mindenkinél magasabb voltam.

A gyönyörű modell azt is elárulta, hogy iskolatársai Olive Oylnak csúfolták, a rajzfilmfigura Popeye barátnőjére asszociálva, aki szintén magas és vékony lányként volt ábrázolva. Gisele szót ejtett arról is, hogy ikertestvére, Patricia mellett még inkább komikusan mutatott, hiszen ő azonos méretekkel rendelkezett, mint kortársaik.

Ikertestvérével imádják egymást

Gisele később elhatározta, hogy sportolónak áll, ám élete egy São Paulo-i osztálykiránduláson 180 fokos fordulatot vett, ugyanis egy modellügynökség fejesének megakadt rajta a szeme, és szerződést ajánlott neki. Bár azt hihetnénk, hogy innen már egyenes út vezetett a csúcsig, korántsem volt így. Gisele-nek ugyanis karrierje első éveiben is meg kellett küzdenie az ellendrukkerekkel.

A kezdetekkor mindeki azt mondta nekem: A szemeid túl kicsik, az orrod túl nagy. Soha nem lesz címlaplány belőled. Nem volt valami felemelő ezekkel a kritikákkal szembesülni 14 évesen. Nagyon bizonytalanná tett. Amikor elmeséltem apukámnak, azt mondta: Ha cikiznek, legközelebb mondd azt, hogy a nagy orr nagy személyiséggel jár. Én pedig így tettem. Onnantól kezdve olyan keményen dolgoztam, amennyire csak tudtam, és igyekeztem kihozni magamból a maximumot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek