Starity

Megszületett Ashley Jones első gyermeke – fotók

2016. június 13. 07:07   |   Szerző: Denali

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a közelmúltban hozta világra első gyermekét, a neves alkalomról pedig ő maga tudósított.

hirdetés

Most értesültünk róla, hogy május 24-én, reggel 7 óra 6 perckor születt meg Ashley Jones első gyermeke. Az egészséges kifiúnak a Hayden Joel Henricks nevet választották szülei. Ash férjének, Joel Henricksnek egyébként már van egy négyéves, Huck nevű fia korábbi kapcsolatából, de Hayden az első közös gyermekük a színésznővel.

Huck is nagyon várta a kistestvért

Az a pillanat volt a legtökéletesebb, amikor először a karomban tartottam az első gyermekünket. Okkal mondja mindenki, hogy [az ilyen pillanatokban] öröm és szeret lobban a szívben

– nyilatkozta Ashley a People magazinnak.

Fotó: Instagram / Ashley Jones

Az első két napon Henricks bébinek hívtuk, végül Haydennek neveztük el. A névválasztással megvártuk a pillanatot, amikor először a karunkban tarthattukA barátaink és a családtagok SMS-ben bombáztak minket a névötleteikkel. A kicsi középső nevét, a Joelt az apja után kapta. Ez a hagyomány a férjem családjában és azt akartuk, hogy folytatódjon, így lett Hayden Joel a fiunk neve. (...) Úgy érzem, megnyertem a lottó főnyereményt

– magyarázta Ashley.

Fotó: People Magazine 
Fotó: People Magazine 

A kisfiú közelgő érkezését áprilisban szafari témájú bababulival ünnepelte a kismama a barátaival, köztük Kaley Cuocóval és Marisa Coughlannel. A vendégek között a leendő anyuka, Lacey Chabert és Ali Fedotowsky is szerepelt, valamint a közelmúltban anyává vált, Haylie Duff és Amy Davidson is megíhvást kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek