Starity

A szexről énekel legújabb dalában Demi Lovato

2016. július 01. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„You can touch me with slow hands, speed it up, baby, make me sweat” – énekli legújabb slágergyanús dalában a 23 éves énekesnő.

hirdetés

Szerdán számoltunk be arról, hogy július 1-jén válik elérhetővé világszerte Demi Lovato legújabb  dala, ami soron következő hatodik albumából ad egy kis ízelítőt, ezért az iTunesra nem is került feltöltésre a nóta.

Az R&B/soul műfajú dal szövegének a szerzője Lovato volt, a produceri munkáért pedig a csupán 25 esztendős Sir Nolan felelt, aki korábban már olyan előadóknak készített dalt, mint Kelly Clarkson, Lea Michele, Nick Jonas, Selena Gomez vagy akár Justin Bieber.

A #BodySay-t néhány héttel ezelőtt írtam és vettem fel, és szerettem volna, srácok, ha minél előbb halljátok.. Mi értelme van tovább várni?

– csiripelte Twitter oldalán az énekesnő nem sokkal azután, hogy éjfélt ütött az óra.

A dal meghallgatásához kattints ide!

A dal a megjelenést követően csupa pozitív kritikát kapott a rajongóktól és a médiától is, ebből adódóan pedig már izgatottan várják a teljes album megjelenését, aminek kapcsán az USA Today riporterének elárulta, hogy a lemezen megtalálhatóak lesznek olyan dalok is, amik kissé country hangzással rendelkeznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek