Starity

Szalai Ádám és Marouane Fellaini elásta a csatabárdot

2016. július 05. 13:01   |   Szerző: Récy98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar-belga mérkőzés egyik meghatározó momentuma Marouane Fellaini és Szalai Ádám összetűzése lett, mostanra azonban fátylat borított a múltra a két sportoló.

hirdetés

Az EB-n szereplő focistáink számára is megkezdődött a vakáció, amiről szívesen számolnak be közösségi oldalaikon a játékosok. Míg Király Gábor kapusunk a Balatonnál piheni ki fáradalmait, addig Németh Krisztián és Juhász Roland Berlinbe repültek egy Coldplay koncertre. A Ferencvárosi Torna Club oldalának köszönhetően megbizonyosodhattunk róla, hogy Gera Zoltán, és Dibusz Dénes továbbra is edzéssel vezeti le a felgyülemlett feszültséget.

Ami Szalai Ádámot illeti, ő egy családi nyaralásra utazott Ibizára, ám kiderült, hogy a futballisták közül nem ő az egyetlen, aki az idilli szigeten tartózkodik, ugyanis nemrég Marouane Fellainival futott össze. Köztudott, hogy a belga focista csúnyán letámadta a június 26-ai meccsen Ádámot, de ő se hagyta annyiban a szabálytalanságot. Kettejük közelharcának az lett a vége, hogy Fellaini alattomos módon ellenfele arcába mutatta a meccs állását, ami akkor a belgáknak kedvezett. 

Úgy tűnik azonban, hogy a két sprotoló végleg elásta a csatabárdot, ugyanis a vakáció során nemcsak összefutottak, hanem egy közös fénykép erejéig is összejöttek, hogy megmutassák: a pályán kívül nincs köztük viszály.

Megbeszélve – írta Ádám a kép mellé. I Fotó: Facebook / Szalai Ádám

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek