Starity

Ezek voltak Beyoncé eddigi legjobb fellépőruhái

2016. július 19. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

A gyönyörű énekesnő az elmúlt évek során rengeteget turnézott, így számtalan fellépőruhát láthatunk rajta. Cikkben összegyűjtöttük az általa viselt legjobb kreációkat.

hirdetés

1. Dangerously In Love turné (2003)

Beyoncé 2003. november 3-án a manchesteri M.E.N. Arénában lépett fel ebben a csodás fehér flitteres szettben, ami az egyik legjobb outfitje volt a turné során, melyen Jay-Z is vele tartott.

2. World Music Awards (2005)

2005-ben az évtizedre oly jellemzően csillogó ezüstbe bújtatta idomait a WMA keretein belül adott fellépésén, melyben garantáltan nemcsak férfi rajongóit nyűgözte le.

hirdetés

3. I AM... turné (2009)

A Los Angeles-i Staples Centerben 2009. július 13-án adott fellépése sem csak a hangja és energikus előadásmódja miatt volt emlékezetes...

4. Super Bowl (2013)

A 2013. február 3-án megrendezésre került 47. Super Bowlon is mesésen festett: ebben a csipkével díszített fekete bőrruhában olyan volt, akár egy domina.

5. Budweiser Made In America Festival (2013)

Queen B 2013 augusztusában állt színpadra ebben a különleges, csipkéből készült, gyöngyökkel díszített kreációban, mely remekül kiemelte szőke haját.

6. The Mrs. Carter Show (2014)

Két évvel ezelőtti világturnéja keretein belül Londonban lépett fel a lent látható rafinált díszítésű, színes dresszben, amivel napbarnított bőrére emelte a hangsúlyt.

7. MTV Video Music Awards (2014)

Az MTV csatorna díjátadó ünnepségére szintén egy színes, különleges darabot választott, ami olyan volt, mintha apró mozaikokból állna, így alig tudtuk levenni róla a szemünket.

8. Budweiser Made In America (2015)

A Budweiser tavalyi rendezvényén is egy különleges dresszt viselt, melyhez egy cseresznyeszínű csizmát választott és ahhoz színben passzoló rúzst.

9. Stevie Wonder: Songs In The Key Of Life - An All-Star GRAMMY Salute Show (2015)

Szerintünk ez a fekete-arany összeállítás is magáért beszél, melyet 2015 februárjában viselt a fent említett rendezvényen...

10. Super Bowl (2016)

Az idei sportrendezvényen is pazarul mutatott military stílusú fellépőruhájában, és az ahhoz passzoló bokacsizmában.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek