Starity

Megérkeztek az Amerikai Horror Story új évadának első előzetesei

2016. július 29. 11:11   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nincs két hónap és elindul az Amerikai Horror Story hatodik évada. Ahogy az lenni szokott, a készítők jóval a kezdés előtt kisvideókat adnak ki, hogy felcsigázzák a rajongókat.

hirdetés

Szeptember 14-én, egy szerdai napon fog elstartolni az Amerikai Horror Story hatodik évada, melynek fő témáját továbbra is homály fedi. A készítők alig több mint egy hónappal a kezdés előtt sem leplezték le a hatodik évad alcímét. Az elmúlt évekhez hasonlóan viszont számos előzetessel ajándékozták meg a tűkön ülő rajongótábort.

A sorozat egyik készítője, Ryan Murphy korábban már tett olyan nyilatkozatokat, melyben a gyermeki ártatlanságra utalt, így nem lepődhetünk meg, hogy több kisfilmben is feltűnnek a csöppségek.

Az ötödik, Hotel alcímen futó évad után tehát a megszokottnál egy hónappal korábban, már szeptemberben képernyőre kerül az Amerikai Horror Story olyan színészekkel, mint a tavaly debütált Golden Globe-díjas Lady Gaga, de természetesen a régi szereplőgárdából is érkeznek színészek, úgy mint Sarah Paulson, Angela Bassett, Kathy Bates, Evan Peters, Matt Bomer és még sokan mások.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek