Starity

Osztálytársai nem szólhattak Emma Watsonhoz az iskolában

2016. augusztus 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmekkel ismertté vált színésznő a sorozat forgatásakor az oxfordi Headington Schoolban koptatta a padokat, és mint kiderült, osztálytársainak tilos volt zavarni őt az órák alatt vagy a szünetekben.

hirdetés
Osztálytársai nem szólhattak Emma Watsonhoz az iskolában

Azt eddig is sejtettük, hogy Emma Watson nem volt átlagos diák, hiszen miközben a Roxfortban koptatta a padokat, a való életben is helyt kellett állnia, méghozzá egy független lányiskolában. Egykori évfolyamtársai nemrég megszólaltak a közös tanulmányok végzése kapcsán, és elárulták: tilos volt hozzászólni Emmához vagy aláírást kérni tőle, máskülönben büntetőmunkát kaptak vagy elzárták őket tanítás után.

Természetesen ha a barátja voltál, beszélgethettél vele, de senkinek nem engedték, hogy csak úgy odamenjen hozzá és autogrammot kérjen vagy ilyesmi. Nem is volt bátorsága hozzá senkinek. Emlékszem, nagyon hivatalos formában közölték ezt velünk, és aki megsértette a szabályt, büntiben találta magát, és ez akkoriban nagyon frusztráló volt

– idézi a Mirror egy Lucy nevű lány szavait.

Érdekesség, hogy a fent említett intézmény 1915 óta várja a tanulni vágyó lányokat 3 és 18 éves kor között, ahova természetesen Emma is rendszeresen bejárt. Annyi engedményt kapott a forgatások miatt, hogy hétfőként szabadnapja volt, tanárai pedig minden pénteken elküldték neki a leckét. Mindezen túl volt egy magántanára is, aki a forgatási szünetekben átvette vele az anyagot, így mindig felzárkózhatott csoporttársaihoz.

A befektetett munka természetesen meghozta eredményét: ezt követően két neves egyetemen (Brown University, Worcester College) folytatta felsőfokú tanulmányait, 2014-ben pedig angol irodalomból szerzett diplomát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

iskola tanulás suli
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek