Starity

Mariah Carey szerepet kapott az Empire harmadik évadában

2016. augusztus 09. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Empire olyan hírességekkel erősített eddig, mint Kelly Rowland vagy Pitbull és úgy tűnik, hogy rövidesen Mariah Carey is beáll a sorba.

hirdetés

Nem volt titok, hogy a Grammy-díjas énekesnő szívesen részt venne a sorozatban, de eddig még nem történt meg a várva várt vendégszereplés. Az idei Television Critics Association nyári sajtótájékoztatóján viszont a Fox hivatalosan is bejelentette, hogy Mariah Carey is látható lesz az Empire harmadik évadában, méghozzá nem is akárhogyan!

Köztudott, hogy azok az énekesek, akik megfordulnak a sorozatban, általában önmagukat alakítják, de akadt már példa arra is, hogy egy másik karaktert kellett eljátszaniuk. Mariah egy Kitty nevű szupersztárt fog életre kelteni, aki Jamal Lyonnal (Jussie Smollett) együtt egy közös dalon dolgozik. Amikor a tervezett duett akadállyal szembesül, Kitty segít Jamalnak mélyre ásni, hogy legyőzze a nehézségeket és elérje a nagy zenei áttörést. 

Mariah várhatóan a harmadik évad harmadik részében fogja megcsillogtatni színészi tehetségét, ami október 5-én lesz látható az amerikai Fox csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek