Starity

Zayn Malik a divatiparban is karriert épít

2016. augusztus 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, igen jövedelmező döntés volt az énekes részéről szólókarrierjének beindítása.

hirdetés

Fotó: GQ Magazine / Anders Overgaard

Zayn Malik talán sosem volt olyan sikeres, mint napjainkban! Mióta elhagyta a One Directiont szólókarrierje beindítása érdekében, még nagyobb népszerűségnek örvend, mint annak előtte. Első lemeze, márciusban jelent meg, és a rajongók úgy vették a cukrot, emellett pedig köztudottan a szerelem is rátalált Gigi Hadid oldalán.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Zayn nem rejtette véka alá abbéli vágyát sem, hogy a filmiparban is kipróbálná magát, imái pedig meghallgatásra találtak, ugyanis produceri szerepet kapott egy fiúbandáról készülő sorozat élén. Ha ez nem lenne elég, szerelme által a divatvilág fejesei is felfigyeltek rá markáns, karizmatikus megjelenése miatt, és több ajánlattal is megkeresték a közelmúltban.

Jelen pillanatban nagyon áldottnak érzem magam, mintha Isten, a Sors vagy bárki is álljon fölöttünk, a kegyeibe fogadott volna. Rengeteg ajánlattal kerestek meg az utóbbi időszakban a divatipar részéről, és szerencsére azt mondhatom, mindegyikben érdekelt vagyok

– nyilatkozta sejtelmesen Zayn a GQ magazinnak, és az is kiderült, hogy már le is szerződött az olasz designerrel, Giuseppe Zanottival, közös munkájuk eredménye pedig 2017-ben debütál majd. Az interjú során az énekes azt is elárulta, hogy saját stílusát a lezser kategóriába sorolná, kedvenc hétköznapi viselete pedig csizmából, csőfarmerből, sötét pólóból és gyűrűkből áll.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek