Starity

Szólóalbumot ad ki Amy Lee

2016. augusztus 17. 16:04   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptemberben érkezik az Evanescence énekesnőjének önálló albuma, amelyen egy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg.

hirdetés
Szólóalbumot ad ki Amy Lee
Fotó: Drew Reynold

Öt év telt el az Evanescence legutóbbi nagylemezének megjelenése óta, és bár az együttes többször is színpadra állt az utóbbi évben, új dalokra egyelőre nem számíthatnak a rajongók. Ez viszont nem azt jelenti, hogy az együttes frontasszonya, Amy Lee tétlenkedne a szünet alatt. Több független filmhez is szerzett zenét az elmúlt években, tavaly pedig több feldolgozást is készített, és ezekből állított össze egy EP-t.

Pár hónapja már beszámoltunk róla, hogy Amy új dalokon dolgozik, nemrég pedig a Rolling Stone magazin jóvoltából több részletet is megtudhattunk arról, mivel foglalkozott az elmúlt év során az énekesnő. Új korongja Dream Too Much címmel jelenik majd meg szeptember 30-án. A korongon 12 dalt hallhatunk majd, amelyek teljesen különböznek mindentől, amit Amy eddigi karrierje során kiadott – ezek ugyanis gyermekdalok. 

Az énekesnő nem is tagadja, hogy az új stílus kisfiának, a kétéves Jack Lion Hartzlernek köszönhető, valamint férje unszolásának, aki azt javasolta neki, hogy szintén zenész édesapjával közösen felvehetnének néhány dalt. Az album munkálataira a texasi Fort Worth-ben került sor, és szinte az egész Lee család közreműködött rajta: Amy és húgai, Carrie és Lor; a nagybátyjuk Tom, valamint az édesapjuk.

Úgy voltunk vele, hogy még ha csak magunknak csináljuk is, akkor is teljesen megéri, mert családként sokat jelent nekünk és szeretjük. Büszke és elégedett vagyok amiért együtt meg tudtunk ezt csinálni. Szeretem minél több téren kipróbálni a kreativitásomat, és ez ennek egy nagyon jó módja volt

– nyilatkozta Amy az albumról. 

Az Evanescence rajongói persze nem maradéktalanul elégedettek a hírrel, miszerint kedvencük inkább gyermekdalokat énekel a megszokott rockdalok helyett, ám attól nem kell tartaniuk, hogy az énekesnő véglegesen stílust váltott. Azt ugyanis nem tervezi, hogy Dream Too Much dalaival színpadra állna. Elmondása szerint a következő dolog, amire fókuszálni fog, inkább a felnőtt zenei karrierje lesz.

Az album címadó dala már napvilágot is látott, így kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy mire számíthatunk szeptemberben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek