Starity

Rihanna a V fesztiválon is késett egy órát

2016. augusztus 23. 14:02   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brit koncertjét egy óra késéssel kezdte meg az énekesnő, mégis fergeteges show-t adott.

hirdetés

Az 28 éves énekesnő nemcsak a Sziget fesztivál közönségével babrált ki rendesen, hanem Európa más országaiban élő rajongóival is.

Legutóbb az angliai Essex városában megrendezett V fesztiválon lépett fel, ahol szintén egy órával később állt színpadra – a pesti tömegnek ezzel szemben „csak” fél órát kellett várnia.

A fesztiválon egyébként fellépett Justin Bieber, a Little Mix és David Guetta is, akit azonban teljesen elkápráztatott Badgalriri:

A főnök utánam fog fellépni!

– írta a francia DJ Facebook oldalán.

David Guetta / Facebook

Ennek ellenére Rihanna fergeteges show-t adott, és a brit tömeg nagy lelkesedéssel fogadta, miután színpadra állt. Az énekesnő emellett több rajongójával is pózolt a backstage-ben, így jóval közvetlenebbnek volt mondható, mint hazánkban.

Londoni fellépéséről készült videó, amit az énekesnő saját maga osztott meg Instagram-oldalán. A setlist ugyanaz maradt, mint a Szigeten, azonban a V fesztiválon két dallal kevesebbet adott elő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek